Τρόποι Πληρωμής

Η παραγγελια σας εκτελειται μετα την εξοφληση της κατοπιν επικοινωνίας με το καταστημα.. Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των ελαστικών με τους παρακάτω τρόπους:

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί μας είναι οι ακόλουθοι:

ALFA BANK 479002002008652
IBAN GR020140479002002008652
Πληρωμη στο καταστημα
Παρεχεται η δυνατοτητα εξοφλησης των παραγγελιων σας απευθειας στο καταστημα μας κατα την παραδοση και τοποθετηση των ελαστικων σας και εφόσον εχει προηγηθει προκαταβολη.
Μέσω PayPal
Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής μέσω PayPal μεταφέρεστε στην σελίδα του PayPal και ακολουθείτε τις σχετικές οδηγίες

Όροι Χρήσης

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστοτόπο μας. H παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα από την εταιρεία από την στιγμή που θα λάβετε μέσω e-mail σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας με την ένδειξη «Επιβεβαίωση Παραγγελίας».

Οι λοιπές ενημερώσεις περί της κατάστασης παραγγελίας γινονται ειτε τηλεφωνικα η αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχει καταχωρίσει ο χρήστης.

Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε καταχωρηθείσας παραγγελίας επιβεβαιώνεται και η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε καθώς και η ημερομηνία αποστολής των προϊόντων.

Ενας μέσος χρόνος διάρκειας αποστολής κυμαίνεται σε 5-10 εργάσιμες ημέρες απο την ημερομηνία παραγγελίας. Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. 24%.
Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων