Τρόποι Παραλαβής

Μπορειτε να παραλαβετε τα ελαστικα σας και να τα τοποθετησετε στο καταστημα μας. Σε περιπτωση αποστολης στο χωρο σας τα μεταφορικα ειναι ΔΩΡΕΑΝ

Διεύθυνση: ΚΑΡΑΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 12 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ TK 56430
Τηλ.2310650284 6974995737
Fax.2310650284
email:gayias@ath.forthnet.gr


Προβολή gayias σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Όροι Χρήσης

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστοτόπο μας. H παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα από την εταιρεία από την στιγμή που θα λάβετε μέσω e-mail σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας με την ένδειξη «Επιβεβαίωση Παραγγελίας».

Οι λοιπές ενημερώσεις περί της κατάστασης παραγγελίας γινονται ειτε τηλεφωνικα η αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχει καταχωρίσει ο χρήστης.

Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε καταχωρηθείσας παραγγελίας επιβεβαιώνεται και η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε καθώς και η ημερομηνία αποστολής των προϊόντων.

Ενας μέσος χρόνος διάρκειας αποστολής κυμαίνεται σε 5-10 εργάσιμες ημέρες απο την ημερομηνία παραγγελίας. Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. 23%.
Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων